(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
BORŠČ

Potřebné ingredience
uzená žebra,nebo něco jiného uzeného,kousek vepřového,nebo kousek hovězího masa,rajský protlak,kořenová zelenina,cibule,čerstvá červená řepa,zelí,brambory,máslo,ocet,cukr,sůl,zakysaná smetana,podravka a pod.
Postup přípravy
Uvaříme si maso,mezitím na másle osmahnout cibuli,kořenovou zeleninu,přidat protlat a nechat spojit.Zalít vývarem a vařit.Červenou řepu nakrájet na kostičky zvlášť na másle osmahnout,podlít vodou,kapkou octa a cukru a podusit.Nakonec přidat do vývaru,spolu s pokrájeným zelím a bramborem a uvařit do změknutí brambor.Zahustit jíškou(já vodou s moukou)přidat pokrájené uvařené maso,dochutit cukrem solí,podravkou,zakysanou smetanou,jak kdo má rád.Nám moc chutná!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé